HTML

Utolsó kommentek

Juventus Football Club

Juventus Football Club

Friss topikok

  • Dr28: Szerintem Lukaku vagy Pazzini lenne a legjobb megoldás. Lukaku fiatal erős és mégfejlődik. Pazzini... (2010.09.06. 17:39) Lukaku, Defoe, Pazzini, Benzema

Linkblog

Archívum

Lukaku, Defoe, Pazzini, Benzema

2010.09.06. 13:21 | Dr28 | 1 komment


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogy mi a közös ebben a 4 játékosban? Az hogy a Juventus közülük akar egyet szerződtetni a télen. Marotta megszeretné erősíteni a csatársort ha továbbra is maradnak a sérülések.Pazzini akiért a Sampdoria egy 25 millió euró körüli ajánlatot szeretne kapni.Karim Benzema akit a Real Madridtól csábíthat el a Juventus mert nem szerepel José Mourinho tervei közt.Érkezhet kölcsön vagy megvételre.Lukaku akit európa legtöbb top csapata köztük a Chelsea a Real Madrid és az Inter is megszerezne magának őt valószínűleg csak egy nagyobb ajánlat esetén lehet megszerezni.

Szerintetek ki érkezzen a csatársorba? Lukaku,Benzema,Pazzini vagy pedig Jermaine Defoe?

A bejegyzés trackback címe:

https://juventusfootballclub.blog.hu/api/trackback/id/tr532274997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr28 2010.09.06. 17:39:09

Szerintem Lukaku vagy Pazzini lenne a legjobb megoldás. Lukaku fiatal erős és mégfejlődik. Pazzini meg most kezd beérni
süti beállítások módosítása